Het verhaal van onze familie

Het bedrijf en de mensen die er werken

De mensen achter Duo-Wonen

Het bedrijf en de mensen die er werken

Wij zijn Ben en Carin Hoog Stoevenbeld. Duo-Wonen is door ons bedacht aan de keukentafel. Vandaag de dag bouwen we, samen met een hecht team bouwers, verplaatsbare woningen en zorgunits voor West-Brabantse en Zeeuwse, families en gezinnen.

Carin kwam op het idee van mantelzorgwoningen, door een artikel in BN de Stem.

Ben Hoog Stoevenbeld

Ben, actief als ondernemer in de bouw, heeft het idee technisch doorontwikkeld tot kwalitatief hoogwaardige mantelzorgwoningen, zorgunits en aanleunkamers.

Carin Hoog Stoevenbeld

Bedrijf, dienstverlening en klanten

Ons bedrijf

Duo-Wonen is een West-Brabants familiebedrijf dat u verplaatsbare woonoplossingen biedt wanneer u hulpbehoevend of afhankelijk bent van mantelzorg. Met een mantelzorgwoning of zorgunit woont u zelfstandig, binnen uw eigen sociale netwerk, met behoud van privacy.

Onze klanten

Dagelijks gaan wij met volle energie aan de slag voor oudere, jongvolwassene en kinderen met een zorgvraag. Een groot voordeel van onze woonoplossingen is dat mantelzorg op deze manier eenvoudig gecombineerd kan worden met zorg van een lokale thuiszorgorganisatie.

Onze dienstverlening

Iedere mantelzorgwoning of zorgunit wordt volledig op maat gemaakt naar de behoeften, wensen en mogelijkheden van de klant.

In overleg met u plaatsen wij een verplaatsbare woonoplossing bij uw woning of bij de woning van één van uw familieleden. Alle betrokken partijen worden door ons in dit traject goed begeleid en voorzien van alle nodige informatie en adviezen. Hierbij denken we ook mee over maatwerk bij eventuele hulpmiddelen.

Onze woonoplossingen worden tijdelijk, variërend van enkele jaren, tot tientallen jaren, geplaatst op het perceel van een bestaande woning. Maar voor dit gebeurd is de mantelzorgwoning, aanleunkamer of zorgunit volledig aangepast aan de specifieke wensen van u als toekomstig bewoner.

Missie en visie

Onze missie

Duo-Wonen helpt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Dat doen we door het bieden van passende woonconcepten in samenwerking met zorg en welzijnspartners.

Onze visie

Wonen in hoogwaardige op maat gemaakte verplaatsbare woningen in de nabijheid van familie, vrienden of kennissen. Door met de mantelzorgers en bewoners in gesprek te gaan, de tijd te nemen en vooral heel goed te luisteren, bieden wij niet alleen een sociale woonomgeving, maar ook altijd een echt thuis.

Wij en onze collega’s

Voor de realisatie van onze verplaatsbare woningen werken wij altijd met een vast team van specialisten en bekwame vakmensen. Op deze manier leveren wij bij al onze klanten een constante en hoge kwaliteit die ze ook van onze mantelzorgwoningen en zorgunits verwachten. De vaste teamsamenstelling zorgt ervoor dat alle collega’s goed op elkaar ingespeeld zijn en blijven. En dat komt naast de kwaliteit ook zeker de sfeer ten goede. Een sfeer waar we u gedurende de bouw graag van mee laten genieten.

 

Duo-Wonen is trotse partner van:

Meer weten over onze verplaatsbare woningen?

Privacy en zorg, samen op één adres

Adres

Belder 2-4
4704 RK Roosendaal

Contact ons

info@duo-wonen.nl
Tel: 088-560 20 99

Openingstijden

Kantoor: 9u – 17u