Referenties mantelzorgwoningen West-Brabant en Zeeland

Vooral de ongedwongen manier van zakendoen is opvallend

Zakendoen met een bekende

Duo-Wonen en de manier waarop Carin en Ben Hoog Stoevenbeld ons begeleid hebben van het eerste contact tot de uiteindelijke keuze was erg fijn. Ze hebben nooit aangestuurd op het maken van een beslissing. Duo-Wonen voelt voor ons dan ook niet als een bedrijf, maar meer als een een vertrouwde lokale bekende, die toevallig mantelzorgwoningen bouwt.

Adrie Blom - Sint Willebrord

Peter Rockx was samen met zijn zus Josita op zoek naar het perfecte huisje voor zijn moeder. Het was fijn eens met iemand te spreken die direct begreep waar ik me zorgen om maakte. Door omstandigheden kon onze moeder niet blijven wonen op haar adres. Verschillende malen zijn we bij de demo woning in Roosendaal gaan kijken. We hebben Ben en Carin meerdere malen gebeld en vele vragen gesteld. Altijd met een warm welkom en verse koffie. Carin en Ben hadden altijd tijd voor ons. Onze hele familie kijkt dan ook met een bijzonder goed gevoel terug op het hele traject richting de uiteindelijke beslissing.

Peter Rockx - Oud Gastel

Alle tijd de we nodig hadden

Mijn schoonvader ging zo snel achteruit dat er haast direct een beslissing genomen moest worden. Het is onwerkelijk dat nog geen 3 maanden later er een volledig maatwerk mantelzorgwoning geplaatst is. Keurig netjes, bij ons in de achtertuin. Wat mij vooral is bijgebleven is de flexibiliteit en het gevoel dat daardoor is ontstaan dat we het samen gerealiseerd hebben. Je merkt goed dat Ben en Carin begaan zijn met onze situatie en dat ze alles op alles zetten om het best denkbare te realiseren.

Edward Joosen - Ulicoten

Duo-Wonen is trotse partner van:

Mantelzorgwoningen en aanleunkamers

Privacy en zorg, samen op één adres

Adres

Belder 2-4
4704 RK Roosendaal

Contact ons

info@duo-wonen.nl
Tel: 088-560 20 99

Openingstijden

Kantoor: 9u – 17u